Hierfixjenix

Twee online ouderavonden: 21 november & 12 december

Publicatiedatum: 25 oktober 2022

Naarmate kinderen ouder worden brengen zij steeds meer tijd door met vrienden en leeftijdsgenoten. Je kunt soms het gevoel krijgen dat wat je doet of zegt er eigenlijk niet meer toe doet. Toch heb je meer invloed dan je misschien wel denkt. Daarom organiseren GGD Gooi en Vechtstreek en Jellinek Preventie twee digitale bijeenkomsten.

Webinar voor ouders

Ouders van NIX

Voor ouders van kinderen in de leeftijd van 12 – 18 jaar

Hoe ga je als ouder in gesprek met je kind over alcohol, roken, blowen of lachgas? Helpt het om grenzen te stellen of wordt het daardoor alleen maar spannender? Hoe staan andere ouders hierin? Op deze en nog veel meer vragen, geven wij antwoord tijdens deze online ouderavond.

Datum: 21 november 2022
Tijd: 20.00 – 21.15 uur
Kosten: Online & gratis

Online pubquiz voor ouder(s) en kind

Pubquiz van NIX

Voor ouders en kinderen in de leeftijd van 13 – 16 jaar

Wat weten jij en je kind over alcohol en roken? Vorm samen met je kind(eren) een team en test jullie kennis met onze online pubquiz. En: de winnaar ontvangt een mooie gezinsprijs! Deze pubquiz is een mooie opstap naar een gesprek met je kind over alcohol en roken. We raden ouders aan om de ouderavond ‘Ouders van NIX’ te volgen op 21 november ter voorbereiding op de pubquiz.

Datum: 12 december 2022
Tijd: 20.00 – 21.00 uur
Kosten: Online & gratis

Wegens de vele aanmeldingen is de online pubquiz vol en is het niet meer mogelijk om je aan te melden. Wij zijn nu aan het kijken of we een tweede pubquiz kunnen organiseren.

Meer nieuws

Al het nieuws